. . . ............................................................................................................................................................................

22 Şubat 2011 Salı

Lady GaGa böyle doğmuş.-Born This Way Illuminati

Direk konuya girmeden önce Lady GaGa hakkındaki şahsi görüşümden biraz bahsetmek istiyorum.Bir kere o bir pop yıldızı, sadece bildiğimiz pop yıldızlarından biri.Belki iyi bir karışım; büyük ölçüde 80ler Madonna, David Bowie, biraz Cher, Grace Jones, Queen üstüne biraz elektro pop tınıları...Müzik bakımından yeni hiç bir şey yok aksine çok fazla tanıdık.Dinlediğin ilk anda yadırgamıyorsun, hemen alışıyorsun.Peki ama onu bu kadar öne çıkarmış olan ne? İkonik görüntüsünden başkası değil! Moda o kadar etkili bir şey ki.Lady GaGa ikon olarak mı çıktı ortaya / doğdu? Hayır.O da bütün pop yıldızlarında olduğu gibi büyük bir değişimin ardında son haline ulaştı daha nereye ulaşır onu kestirmek zor.Şarkıya gelelim şarkı ciddi anlamda tanıdık (her zamanki gibi).Basit sözlerle küçük canavarları güzel olduklarına inandırmaya çalışmış, hem de çılgın derecedeki lgbtt hayranının beklentilerini yerine getirmiş belki.
BORN THIS WAY
Ben böyle doğdum, kendi halimde güzelim diyen bir şarkıdan doğal bir kapak beklersiniz değil mi? Ben öyle beklerdim.Ama single'ın kapağına baktığımızda gördüğümüz şey doğal olmayan sonradan eklenmiş çıkıntılar.Yoksa bu doğuş sembolik bir doğuş mu?Ortaya çıkan "bebek" hiç de kendi halimde güzelim demiyor.Grammy perfonmansı da yeniden doğuş temasına uygun olarak hazırlanmış.

Lady GaGa Grammys törenine yumurtanın/kabın içinde gelirken.(Tasarımcısı türk asıllı tasarımcı Hussein Chalayan).Ben bu sahneyi ilk gördüğüm an aklıma eski mısır geldi.Böyle bir sahneyi sizde hatırlayacaksınızdır.Mısırı andıran kıyafetler, kutsal bir şey taşınıyor gibi görünüyorlar.
Aslında o yumurta gibi gözüken şey bana kalırsa bir "koza".

MK-ULTRA
MK-ULTRA isimli CIA projesi, ortaya çıkan ’zihin kontrolü projelerinden’ sadece birisidir. 1953 yılında, CIA direktörü AllenDulles tarafından uygulamaya konmuş, TSS’de çalışan Sidney Gottlieb tarafından yürütülmüştür. Projenin hedefleri; bilincin ve hafızanınkontrol edilmesi, hafızanın silinmesi, beyin yıkama, insanları telkinle konuşturma, bir fikri ve ideolojiyi aşılama, Mançurya kobayı oluşturma, ideal adam öldürme yöntemleri keşfetme, psikolojik ve fizyolojik bağımlılık yapıcı yeni yöntemler bulma, insanların davranışlarını kimyasal ve diğer yöntemlerle değiştirebilmek olmuştur. Habersiz Amerikan vatandaşları üzerinde deney yapıldığı için CIA mahkemelik olmuştur. Bu çalışmalardan ismi yayınlananlar ve ortaya çıkanlardan bazıları şöyledir: Project Paperclip (1950-55), Bluebird (1950-55), Artichoke (1953-?), MK-Ultra (1953-73), MK-Delta (1950-70), Chatter, MK-Search, MK-Naomi (1950-70), Project Pandora, Project Monarch, Mockingbird .
 (Mk-Ultra'yı merak edenlerin araştırmalarını öneririm.Zihin kontrolü ve Mk-ultra hakkında daha çok bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.)


Project Monarch kişinin zihninde ayrışma oluşturan bir travma, zihin kontrol tekniği.Kurbanın zihni parçalara ayrılır ve ortaya yeni bir kişilik ortaya çıkar.
Kişiye elektroşokla bir travma uygulandığında dalgalanan ya da çırpınan bir kelebek gibi sersemleştiği kanıtlanmıştır.Ayrıca project monarch ile oluşan değişimin-başkalaşımın sembolik bir anlatımı vardır: tırtıldan kozaya (uyuşukluk-durgunluk hali), kozadan kelebeğe (yeni kişilik) dönüşüm.


Monarch Project teması.Lady GaGa'nın Sembolik doğuşu.
Şeytan Olarak Lady GaGa
Lady GaGa'yı doğurduk bakalım ortaya nasıl bir şey çıktı.Boynuzları, çıkıntıları olan şeytansı bir canavar.Ama şarkıda bize ne demişti GaGa tanrı hata yapmaz (çelişkiye bak!).Born this way kapağını koymuyorum tekrar yukarıda var alttaki iki örnek dışında daha bir çok fotoğrafta lucifer sembolizminden yaralanmış Lady GaGa.Ayrıca şimdiki çıkıntılarını o kadar fazla yerde kullandı ki promosyon sürecinde nereye çıkarsa çıkıntıları üzerinde!

Bad Romance klibindeki ilginç sahne.Michael Pacher'ın tablosundaki şeytan tasvirine benzerliği ortada!.Bad romance klibinde güneşin tabutuna gelmesiyle uyanması biraz önce bahsettiğim Monarch Project temasının bir parçası olabilir.
Lady GaGa-Baphomet bunun dışınca Lady GaGa'nın vücudunun cansız manken bedeni olması onun kontrol edilmesinin bir sembolü, bir çok sanatçının kliplerinde, fotoğraflarında cansız mankenler görmek mümkün.Beyaz güvercinler mason simgelerinden biridir.Ayrıca Beyoncé'nin Sweet Dreams'inde de görmüştük.

Yoksa Lady GaGa, Stefani'ın Monarch Project Sonrası Ortaya Çıkmış Diğer Kişiliği mi?
Yaygın inanışımız Illuminati kuklalarının/ünlülerin ünlü olmak için onların arasına katıldığı bir bakıma kendilerini sattıkları yönündedir.Ya bu yanlış ise onlar önceden programlanmış, eğitilmiş olabilirler mi?

Lady GaGa'nın gerçek ismi ile çıkardığı mini albümü (ep).Stefani Lady GaGa'nın bir kelebek olmadan önceki tırtıl hali olabilir mi?
Stefani Lady GaGa'ya dönüştü diye her şey bitti mi hayır.Lady GaGa'da zihinlerimizde elinde tutmak için sürekli değişim içinde.

Lady GaGanın ikonikleşmesi.İlk kliplerinde şimdiye göre hiç de çılgın olmayan bir görüntüyle karşımızdaydı.Yavaş yavaş dozu arttırdı.Karanlıklaştı.Rihanna'nın klibinde gödüğümüz Princess of the Illuminati olayının neresinde acaba Lady GaGa Madonna'ya kraliçe demiş yakın bir röportajında.

Lady GaGa'nın Illuminati Rüyası

Aşağıda Lady GaGa'nın Rolling Stones dergisine vermiş olduğu röportajın en ilgi çekici kısmını çevirdim.Gerçekten bir rüya mı yoksa içinde bulunduğu bir ritüeli mi anlatmış orasını bilemem.Ama okuyalım yorumumuzu yaparız...(Çevirirken atladığım kısımlar ve eklediğim bir kaç şey oldu ama farklı bir anlama çekmedim, bana kalırsa hayalet demek yerine Şeytan demek daha doğru olurdu ama orijinalinde öyle geçmiyor.)

"Bazen şu tekrarlanan rüyayı görüyorum.Evimde bir hayalet var.Ve o beni bir odaya çekiyor, orada bacaklarından halatlarla bağlanmış sarı saçlı bir kız var.Ve o kız benim Grammysde ki ayakkabılarımı giymiş.Halatlar onu çekiyor.Sadece kızın sızlanışlarını izliyorum, hiç bir şey yapmıyorum ve hayalet bana "Eğer onun acı çekmesini istemiyorsan ve ailenin iyi olmasını istiyorsan bileklerini kesmelisin" diyor."
Rüyalar GaGa'nın aklını karıştırmış ve rüyanın ne anlatığını araştırmış.
"Rüyayı araştırdım ve hiç bir şey bulamadım.Anneme anlattığımda o "Bu bir Illuminati Ritüeli değil mi?" dedi.Ve ben "Aman tanrım!" gibiydim."
 Daha sonra iyi bir arkadaşı ve akıl hocası olan Deepak Chopra'ya rüyaları hakkında danıştığını belirtiyor.
"Şeytan beni almaya çalışıyor Deepak, ben iyi bir kızım."
 Rüyasını eksantirik sahne şovlarında kullandığını itiraf ediyor: "Hastalıklı rüyalara sahibim.Ama onları şovumda kullandım.Yaptığım bir çok iş fanların ve ayrıca benim için birer dua.( röportajda exorcism olarak geçiyor yani daha çok açarsam iblisleri dua ile yok etme diyebilirim.)


Lady GaGa'nın rüyasından esinlenerek yaptığını söylediği ritüelistik performanslarından biri.Masonik arkaplan dikkat çekici.Belirmek istediğim başka bir şey de prformansın Mtv Vma'de yapılmış olması daha önce de ritüelistik performanslara ev sahipliği yapmıştı.Madonna Christina ve Britney'in "epik" performansı gibi.


Pöportajda gayet açık olarak Illuminati Ritüeli deniyor.Beni şaşırtan nokta bunu annesinin söylemesi.Sizce annesinin bu kadar gizli olan bir ritüel hakkında nasıl fikri olabilir? 

"Monarch projesi isimli bir proje CIA’nın deklasifiye edilen kayıtlarında mevcuttur. Proje uzun dönemlidir. Hedef, süper-star (Marilyn Monroe, Madonna gibi) yapılacakların, ünlü artistlerin ve üst düzey yöneticilerinin bile çocukluktan itibaren eğitilip, kontrol edilip, devletin ve istihbarat örgütlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmelerini sağlamaktır."  (yazının tümünü okumak için buraya.)


Bunu koyup koymamakta kararsızdım çünkü kesin bir bilgi değil.Lady GaGa'nın büyüğü yer olduğu iddaa edilen The Pythian.Mısır sembolleriyle dolu masonik bir yer olduğu hemen anlaşılıyor.Ayrıca böyle Illuminati bilgisine sahip bir annenin burada yaşaması çok da garip gelmedi bana.Kaynak

Evet yine akıl karıştırıcı şeyler yazdım, belki sizin de aklınızda benim gibi bir sürü soru işareti oluşmuştur.Bir daha ki yazıya görüşmek üzere.
Sevgiler.

123 yorum:

  1. Sayın blog sahibi.
    Öncelikle emekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Blogunuzun resmen bir fanı oldum.
    Öğrendiklerimle benimde kafamda bir çok soru işareti oluşuyor ve şaşırıyorum. Dünya&insanlık nereye gidiyor böyle?
    Görüşmek üzere, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim! Sorularınızı paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Bende yeni üye oldum :) Gerçektende çok yaralı bir sayfa.Emek harcandığı çok belli :)
    Blog sahibine buradan teşekür ederim...
    Benim bir sorum olacak.Eminem hakkında :D
    Bir çok sayfada okudum vede son paragrafındada belirtildği gibi karşı olsa Rihanna ile şarkı söyleyemez di değilmi¿
    Ama bazı yerlerdede üye değil,yada üye olmak istemioyr tarzında yazılar var.İyice kafam karıştı yani :/ Zaten dinlenecek adam kalmadı ortada :/ hepsi kukla :/
    Yani kısaca :D Eminem hakkında bilgi verebilrmisin blog sahibi ?? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben blog sahibi degilim ama cevap vereyim. eminem bir zamanlar bu isin icindeydi fakat artik degil. son zamanlar tehdit aldigi soyleniyor

      Sil
    2. Evet ben de bir Little Monster oldugumdan biliyorum.Eminem isyan etti ve tehtit aldi.Lady Gaga'nin mtv odul torenindeki kiyafeti ve eminem e soyledigi soz bir tehtitti yuz ifadesinden de anlasildigi gibi.Sonra eminem in Illuminati orgutune uymasi icin bu orgutten biriyle bir araya gelmesi & duet yapmasi gerekti . Bu kisi de prensesleri Rihanna

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Evet.Kesinlikle ama fanlarını tutumak için yapsalar Lady gaga'da gözümüze sokuyor ılluminati'den olduğunu :D ama hala fanı var.
    Ben eminem'in onlardan olmamasını umut ediyorum :D Ama onlardan olmasa bu kadar ünlenmesine vede Rihanna ile düetinede izin vermezlerdi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır eminem kesinlkle onlardan değill ve rihannayla düetini ona zorla yaptırmışlar hatta eminem onlara karşı çıkıyor onu da öldürmek istiyorlar. michael jakson da onlara karşı çıkıyordu bu yüzden ÖLDÜRÜLDÜ

      Sil
    2. evet eminem bu işin içindeydi bi aralar hatta bu illumunatinin kötü bişey olduğunu öğrenmeden önce rihannayla düet yaptı ve onlar rihannayla çocukluk arkadaşılar ve şuan rihannayla görüşmüyorlar ancak iyi gibi görünmeye çalışıyorlar

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın blog sahibi,
      Okuduğuma göre eminem eskiden illuminati'ymiş sonra neden bilmiyorum ama ayrılmış. Sanırım ama emin değilim eminem rihanna ile düetini illuminatiyken yapmış olabilir. Hatta illuminati olmadığını görmek için dikkatlice my darling clibini izlemenizi tavsıye ederim. BEn de küçük bir kızım aslında. Bunları öğrenmem çok iyi oldu. Ve bikez daha bizi bilgilendirmek için verdiğin tüm emekler için teşekkürler.

      Sil
  7. Cocoon Illuminatinin başını Beyonce ve kocası Jay-z çekiyor senin bir yanlışın var. Ayrıca Em son albümünde Illuminati 'ye karşı geliyor. Bir çok şarkısında da örnekleri var. Not Afriad, Going the chances bunlara bakabilirsin. Sırf bu yüzden dolayı Em 10 dalda aday olduğu törenden sadece 2 ödül alarak çıkabildi. Ayrıca ödülleri alırkende sadece birinde sahneye çıkabildi artık MTv'de eski kadar Em videolarına yer vermiyor. Umarım Em'in başına birşeyler gelmez .:(

    YanıtlaSil
  8. sizinle kapsamlı bi sekilde konusmak istiyorum kafamda o kadar cok soru varki. ben gercekten lady gaga fanıyım onu cok seviyorum hatta cevremdekiler lady gaga ya duydugum sevgiden yakınır haldeler. bu illuminati denen sey nedir? masonlar nedir? lady gaga illuminati icin calısıyorsa kötü müdür? o örgüte katılmayı lady gaga mı istemis? yoksa o örgüt lady gagayı kendi icine o istemeden mi cekmis? ve neden lady gaga cogu resminde tek gözünü kapatıyor, tamam anladım illuminati ile ilgisi var ama bunu neden asırı sekilde vurguluyor. lady gaga illuminati örgütünden korkutugu icin mi sürekli onlarla birlikte oldugunu göstermek icin gözünü kapayan boynuz olan cıkıntılı resimler cektiriyor? bunları acıklar mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak önce Türklerin genel özelliğidir bu bi bok bilmezler youtube vşdeosu izlemekten başka bi kaynaktan bi halt araştırdıkları yoktur sorsan İlluminati'nin kökünü Mason Loncası der bu salaklar . Değil abi değil . İlluminatinin kökü Taaa bilge Kadınlar Kültüne dayanır Burada yazanların çoğu saçmalıktan ibaret ha İlluminatinin içindedir değildir bu bişey değiştirmez bu insanlar 25 asırdır dünyayı yönetiyor ve sırf sen Born This Way şarkısını ( favorimdir;) ) seviyorsun diye sana laf edecek olan biri olursa ona bunun hiçbişey değiştirmeyeceğini atta Dünyadaki her devletin parlamentolarında zaten İlluminati üyelerinin bulunduğunu söylersin eğer hala ısrar ederse bu aptallıkta kendi bilir . Yani abicim neymiş Eğer bu konulardan bahsedecekseniz işkembeden sallamayacaksoınız ve yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksiniz Lady Gaga dediğiniz kadın Madonanın yeni jenerasyonudur . Lady Gaga yeni queen of pop dur . Ayrıca eğer o kıt beyninizle İlluminatiyi deşifre edecek ve biz fanlarına hakaret edecek kadar akıllıysanız yeribnizde olsam bütün dünyayı sarsacak bir Anarşik&Ütopik dünya İsyanı başlatırdım böyle boş işlerle dünyayı kurtardığınızı falan düşünmeyin .

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. lady gagayı bukadr aşalamanıza inanamıyorum ben onun sıkı bi fanıyım ve kimsenin lady gagaya bu denli kötü yaklaşımda bulunmasına izin vermem !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tipik salak ergen nolucak :)) Sen simdi emo falansin da :D

      Sil
    2. lady gaga hakkında bilmediğiniz şeyler var bende fanıyım amerikaya gaga için gittim ve hayalime ulaştım fotolarım var gagayla illuda deil yani biliyorum

      Sil
    3. illimünati olmasa nasıl bu kadar çok fanı olurdu ? hem illimünati olmasa taylor swift gibi biri olurdu ve taylor illimünati değil !!!

      Sil
  11. Aşağılamak?
    Ben yazıda öyle bir yaklaşım göremiyorum.

    YanıtlaSil
  12. Lady GAGA şeytanın ta kendisi de olsa biz onu cok seviyorz belki sana teşekkür etmeliyim gercekten emek harcamıssın
    ama michael jacksonunda karşıt olduğu söyleniyor o halde neden hala adam zirvede ? bi araştırma yapıyosanız tek bi kişiyi hedef almayın .

    YanıtlaSil
  13. Farklı postlarda farklı kişileri ele alıyorum.Bu postun konusu Lady GaGa o yüzden sadece ondan bahsediyor.Michael Jackson hakkında da yazılar yazacağım zamanı geldiğinde.
    Burada aman Lady GaGa dinlemeyin, şeytan o gibi bir tavır sergilemiyorum.Sadece gerçekte ne anlatıyorlar gibi bir soruya cevap arıyorum.Eğer farkında olursak her şey daha iyi olur, emin ol.Çok seviyorum, hayranıyım, gözlerimi kapadım demek gerçekten yanlış.

    YanıtlaSil
  14. Illuminatiyla lady gaganın bi alakası yok lady gaga bu tür haberler çıktıkca alaya vurarak sanki gerçkmiş gibi uyguluyor okadr...

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Tamam bir çok parça uyuyor ama ben hala pek inanmış değilim. Ayrıca öldürülmediği sürecede sorun değil ama her zaman katolik olduğunu söyeleyen bir kadındır gaga, inanmış değilim hala :)

    YanıtlaSil
  17. Lady Gaga kesinlikle bir illuminati.
    Hatta ilk üyelik zamanlarında, Alejandro fln, kendine "The Fame Monster" demiştir. Hatta kapağa bakarsanız tek gözü kapalı ağlayan bir göz görürsünüz. Halada kendinden nefret ettiğini tüm röportajlarında anlatmıştır fakat bu lanete bir kez bulaşınca bir daha kaçamayacağını söylemiştir.
    Hatta dahada çok araştırırsanız, Michael Jackson ve Tupac'ında bu konunun icinde oldugunu görürsünüz. Michael Jackson ilk zamanlarda illuminati olmuş, hatta bundan mutlu olduğunu söylemiştir. Fakat daha sonradan problemler kaynaklı karşı çıkmış, bu yuzden adı skandallara karışmıştır.
    Tupac'ın ölümü internette West-East kavgası olarak görülsede, illuminatiye karşı cıktıgından dolayı öldürüldüğüde söyleniyor.
    Eminemde kim ne derse desin illumitaniydi. Fakat daha sonra kızı oldu ve ayrılmak istedi, When I'm Gone'ın klibine bakınız. Fakat Em'i tehdit ettiğini söyleniyor, sonunun MichaelJ., Tupac gibi olacağını söylediler. Ama yinede ayrıldı bu nedenlede Son albümünü çıkarttı.
    Not Afraid, Going To chances'e bakın.
    3 gundur bunu durmadan araştırıyorum, sizde araştırın. Ve bence kabullenin artık..

    YanıtlaSil
  18. Hele şu bazı fanların o sıkı bir katolik vs gibi sözleri süper oluyor:D o yuzden Alejandro da hacı ters çevirip kızlık organın ustune koyuyor.görememelerini geçtim farkedersin ama anlam veremezsin çünkü ne oldugunu bilemiyorsun ama öğrenip de reddedenler ayrı bir olay.Ben annesinin de zaten illuminati oldugunu duymuştum galiba ailecek illu. olan tek ünlü o olsa gerek bildiğim kadarıyla tabi. Bu yuzden böyle bir zirve yapmış da olabilir. Ayrıca Eminem hakkında da bir şeyler demek istiyorum. Grammy sadece illuminati olanlara verilmez . Evet davet amaçlı da verilir. Ve Eminem'in reddedildiği farkedilmesin diye de olabilir. Çuvalla ödül götüren kişi o kadar kırık adayın yanında hiç kazanamazsa şüphe uyandırır. Eskisi kadar sert şarkı yapmaması da ayrı bir durum. Bir röportajında tehditler alıyorum demiş Tabii ki kendi söylüyor inanmak veya inanmamak senin elindedir ; ama yuzunun bu kadar solgun olması da ayrı bi olay.Özellikle Gaga'ya ödül verdirilmesi,ödül verirken Gaga'ya korkarak bakması, medya tarafından aşağılanması da bence İlluminati'yi bıraktıgına az çok işaret. Tek bir pencereden bakmayalım Rihanna'yla neden düet yapsın illuminati olmasaydı gibi. Rihanna hayranlarını kazanmak amaçlı oldugunu da bi yerde duymuştum. Ayrıca her düet çalışmasına kendi karar vermiyor yapım şirketi vs. Ki yine medyaya da şöyle yansıtıldı Eminem Rihanna'nın destegını alarak müzik dunyasına tekrar dönmeye çalışıyor gibi yine Rihanna lider tutuldu o şarkıda yani konu İlluminatiler ise her yönüyle ele alınması lazım olayın önyargıyla bakılmamalı her sanatçıya bu arada karışıklık olmasın cevap vereceksen adım aylin

    YanıtlaSil
  19. illuminatiyi neden kötü bir şey gibi göstermeye çalışıyorsunuz ? bu bir.

    ikincisi, hiçbir şey Lady GaGa ile ilgili kanıtlanamaz.

    Ona erkek deniyor diye kendisine penis yaptırıp şov yapan biri. Eğer bu söylediklerinize bakarsak şovlarında kullandıkları şeylerden biri de penis yani bu açıklamalara göre bu da GaGa'nın erkek olduğunu kanıtlar. Saçma...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. youtube de illümünati pop kültürü deşifre yaz oku sen illüminati nedir ondan haberin yok :medya pop ekonomi kimin elinde yeni dünya düzeni nedir,kendi istedıklerı ınsan proflini yasam tarzını ınsanlara nasıl enjekte ettıklerını ,maneviyatımıza nasıl saldırdıklarını dizilerimize baktıgında anlarsın en basıt hayatımızın her safhasında bu ınsanların komuta ettıklerı bıze kendı msj arını verıyor ac oku sublımınal msj nedır..bıraz bılgılen ole konusalım senınle

      Sil
    2. Ya gerçekten illuminati sempatizanı birisin yada bakar körün önde gideni.Şovlarda penis kullanmak gayri ahlaki bir durumdur,sanatla en ufak bir alakası yoktur.Başkası yapsa millete saçma gelir ama gaga,rammstein vs.. yapınca sanat olur adı.o görüntüye kendisini dinleyen kişileri alıştırmak,ahlaki dejenerasyona uğratmak için girişmiştir ki şeytan hem bu işleri çok sever hemde onları sıradan gören veya kayıtsız şartsız kabul edenleri de..satanist olmak için kedi kesmek gerekli değildir.
      kabul edin veya etmeyin illuminati vardır ve insanların beynini bulandırmak için 'eskisi gibi güçlü bir grup değil..bu komplo teorileri ile kendilerini güçlü göstermek istiyorlar..'şeklinde konuşmalar yapanlar bile o sistemin dişlilerindendir.
      Peki elimize ne geçecek o illuminati bu illuminati diyerek?gaflet içinde olan bir kişi bile uyansa kardır.Gene dinlesin gagayı ama bilsin ne penis olduğunu..

      Sil
    3. dostum git kendini bi yerden at bence.cümleye bak Allah aşkına''illuminatiyi neden kötü olarak yorumluyorsunuz'',

      evet haklsın onlar melek hiç bi zararlı yanları yok dostum rahat ol...

      Sil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Ben de Justin Timberlake hayranıyım,illüminatiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum,yaklaşık 6 aydır sürekli bu illüminatiyi araştırıyorum da,ama Justin'in ne masonik simgeli resimlerini görebildim,haç dövmesi yaptırmıştı koluna ama bunu hala Allah'ın varlığını bildiğini kanıtlamak,doğrusu kandırmak için yaptırmıştı diye düşünüyorum.Çünkü bu işle uğraşan kişiler için dini sabote etmek de çok kolay bir şey olmalı.Sonuçta taptıkları şeytan.Ve Google'a Justin Timberlake illuminati yazdığımızda karşımıza South Tales/Baphomet diye bir klip çıkıyor.Klip tamamen masonik imgelerle dolu.Fakat anlamadığım bir şey var ki,o ses Justin'e ait değil.Onu Star Search'ten beri tanıyorum ve buna eminim.Ayrıca bende bütün albümleri,teklileri,single'ları hepsi var,fakat içlerinde böyle bir şarkıya rastlamadım.Bu da ayrı bir konu.Bir de ne zaman illuminatiyi araştırsam Baphomet kelimesiyle karşılaşıyorum,bu kelime ne anlama geliyor? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  23. Bahsettiğin video Justin Timberlake'in oynadığı Southland Tales filminden alınmış.Şarkı Justin'e ait değil yani.Baphomet:http://www.illuminati-news.com/graphics/baphomet(1).bmp ya da http://teamassignment.com/images/Baphomet-Usplash-ss.jpg

    YanıtlaSil
  24. Bir sonraki yazınızda masonluk ile illuminati arasındaki ilişkiyi açıklayabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıkısı bırbırının kardeşidir.masanlugun temelıne bakrsan bunların piri hz suleyman tapınagında ustabası olan hiram dır yanı yahudının mabedınde calısan ustabasını piri kabul ederler..dolayısıyla masonlar yahudilerin işçisi statüsünde onların hızmetı ıcın calısan bır ekıptır..illüminati ise masonların ıcınde kendını gelıstırmıs onlardan destek gormus yeni dünya düzenı ıcın calısan satanıst dogmaları bunun temelı kabala dan gelıyor ogretılerı olan cok guclu bır ekip ben bunlara deccalın gelmesı ıcın zemın hazırlayan lar olarak tasvır edıyorum..ıkısınınde amacı yeni dünya düzenını kurmak baskentı kudus olan bunlar sureklı ıletısım halındedır..masonlugun 33. derecedekılerının satanık ayını youtubede var kecı kesıyorlar..arastırabılırsın..şu an dunyada 2 soy 2 yonetım var 1-yahudıler 2-fıravunun soyu (illüminati ),artık vatıkanda illüminatinin elınde. suankı papa nın resımlerıne baktıgında illğminati satanıst el selamlaması ve tamamlanmamıs pıramıt herseyı goren goz tasvırı altında resınlerını bulabılırsın.. medya ekonomi finans pop sinema porno-sex endustrısı bunların elınde cok gucluler ve amaclarına hergecen gun yaklasıorlar..allah yardımcımız olsun.tum dunyada musluman kanı akıyor ve muslumanların cogu bırbırını sevmıyor her nedense aradakı baglantılar kopmus koparılmıs(meshep kavgası.turk -kurt ayrımı vs vs ),bırlık beraberlık olma baglantı sı koparılmıs.ara gazı verılmıs medya ıle bızlere hıcbıseyden haberımız yok.su an uyusturulmusuz adamlar her alanda ıstedklerını ınsanlara enjekte edıyor.amaclarını yaklasıyor.artık uyanmak lazım bunlara karsı aklımızı kullanmamız dınımıze orfumuze sahıp cıkmammız kulturumuze sahıp cıkmamız lazım

      Sil
    2. super bir anlatim

      Sil
  25. Teşekkür ederim,bir daha ki yazınızda da sübliminal mesaj veren logolara da yer verebilir misiniz?Ve bu markaların parası bu amaçlı kuruluşlara da gidiyor mudur? Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. Gaga çok akıllı kadın nasıl reklam yapacağını biliyor bu yüzden bir ara bu illumatine ile baya bir adını duyurdu. Şimdide Judas ile katolik olduğunu gösteriyor. Eğer siz körseniz yapacak birşey yok! Paparazzi'yi izleyin bir sürü haç göreceksiniz aynı şekilde Bad Romance ve Judas'ı izleyin... kadın katolik bunu kendi söyledi hemde kaç kere saçmalamayı bırakın bence! Ayrıca öyle yada böyle mükemmel şarkıları ve klipleri var, sanatsal değeri çok yüksek biz ona bakalım :)

    YanıtlaSil
  28. Evet bir sürü haç görüyoruz zaten kendisi Katolik okulunda okumuş Madonna gibi.
    Madonna nasıl kulağında haçla gezip Like a prayer'da haç yaktı, ya da Lady GaGa Alejandro klibinde genital bölgesine uzanan ters bir haçla erkeklerin eli üstünde bir pentegram oluşturdu.Bir de masonik katolik kiliseleri var.Bunlar hakkında bir yazı yazmalıyım, evet.
    Judas'a gelince kim olduğunu bir araştır istersen.
    Kime göre yüksek acaba sanatsal değeri? Sanat anlayışının sınırları Mtv'de Britney, Justin Bieber arasında olanlara yüksek geliyor olabilir.Akıllı olan o değil, arkasındakiler.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  29. Ayrıca hatırlamadığım bir klibinde GaGa'nın alt kolunda düz bir haç vardı,ama kolunu yana kıvırdığı için sürekli satanik bir imge işaretine geliyordu o haç.onlar için dini sömürmek,dini simgeleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanmanın zor olacağını sanmıyorum.tabi bu benim görüşüm.

    YanıtlaSil
  30. Bir şey sormak istiyorum,ben bu blogun uzun zamandır takipçisiyim,bir gün girdiğimde Bu siteye giriş mahkememe kararıyla engellenmiştir diye bir yazı çıktı karşıma.Blogda gerçekten mantığa uyan bilgiler var ve daha bilinçleniyoruz,bu birilerini rahatsız mı etti,yoksa başka sebeplerden mi bloga giremiyorduk? Ve daha önceki(Uffie'den önceki) yazılarınızı tekrar bizimle paylaşacak mısınız? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  31. @Adsız 1:Haklısın.O videoyu bilmiyorum ama eğer hatırlarsan buraya yazabilir misin?
    Bu dinsel, cinsel imgeler neden kullanılıyor onun hakkında bir yazı hazırlayacağım.Ama beni mazur görün üniversiteye hazırlanmaktayım.
    @Adsız 2:O yasak sadece benim blogum için değildi; bütün blogger yasaklandı, saçma bir şekilde.Bir blog yasal olmayan bir şey yapıyor ve bundan blogger sorumlu tutuluyor.Hiç suçu olmayan binlerce blog da yasaklanıyor.
    Teşekkür ederim, o yazılar hala sistemde sayfanın en altlarında Önceki Kayıtlar diye bir bağlantı göreceksin ona tıklarsan eski yazıları görebilirsin.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  32. Klibi buldum,Alejandro. Ayrıca aynı klibin girişinde de aşırı derecede pentagram vurgusu yapılmış. Ve tabi ki vazgeçilmezi olan tek göz.Eğer ters haçlı GaGa resmini net bir şekilde yakalayabilirsem resmini burada paylaşmak istiyorum,tabi izin verirseniz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  33. justin bieber deşifre oldu

    http://karanliginfarkindamisin.blogspot.com/2011/05/justin-bieber-illuminati.html

    YanıtlaSil
  34. Ben İlluminati denen örgütü uzun zamandır araştırıyorum.İnanmak istemiyorum ama birçok kanıt var.Belki sizde duymuşsunuzdur İlluminati denen oyun kartları var.Bu oyun kartlarında bütün dünya felaketleri listelenmiş.İkiz kulelerin saldırıya uğraması,Lady Diana'nın ölümü,Japonya felaketi...

    Evet,gerçekten bunların hepsi yazıyor.1994 yılında piyasaya sürülmüş basit bir oyun olarak görülen İlluminati oyunu,aslında geleceği gösteren korkunç bir oyun.

    Bazılarına göre İlluminati 2012'de New York'taki önemli bir binayı sahrte uzaylı istilasıyla yıkacak.Bu durum çok konuşulacak.

    Zamanı belli değil ama çok sonra 3.Dünya Savaşı çıkacak.Sonucunda Büyük İsrail Devleti kurulacak!

    Bu söylentilerle ilgili bir bilginiz var mı?

    Jay-Z,Beyonce,Alicia Keys baş kuklalar.Ve birçok kanıt var.

    YanıtlaSil
  35. Eminem de bir sahtekar, insanlar gizli illuminati örgütünü öğrendiklerini anladılarından Eminemi kullanıp,bizi tekrar empoze etmeye çalışıyorlar. Allah hepimizi korusun, şakaya alınacak bir konu değil bu.. Deccalizim felsefesi nasıl çıkacak sanıyordunuz ki ? Bir fikir akımı olarak, bir örgüt olarak yavaş yavaş çıkıyor. Bir bakın eskiden günümüze doğru.. Ne çok şey değişti değil mi ? Bunların hepsi de televizyon sayesinde, biz de alıştık göre göre uyutulduk.. Şimdi uyanma vakti ! Lütfen mantıklı düşünün.

    YanıtlaSil
  36. http://www.youtube.com/watch?v=gA_WFfDwz2k&feature=share

    Bunu izleyin ondan sonra beklerim fikirlerinizi tekrardan

    YanıtlaSil
  37. Lady Gaga'yı savunmak kadar boş bir şey yok. Bu kadını savunup da şey biliyorum diyenleri şu şarkılara alalım, incelesinler biraz:
    Alejandro
    Judas
    Bad Romance
    Telephone

    Ayrıca Lady Gaga çoğu klipte ters çevrilmiş haçı kullanır. Zaten Bad Romance klibinde ters haç işaretleri ve üstünde "monster" yazan tabutlar var.
    Judas'taki sembolizmi anlatacak vaktim yok ama, şarkıdaki şu sözü dikkate alın:
    "jesus is my virtue
    judas is the demon i cling to"
    (isa benim erdemimdir, judas ise takılıp kaldığım şeytandır)
    Telephone klibi bir ton tek gözle dolu.
    En bomba klip ise Alejandro. Siyonizmin sembolü olan İsrail bayrağı mı dersin, ters haç mı dersin, tek göz mü, yoksa eşcinsellik mi?
    Biraz araştırma, hadi belinize kuvvet...

    YanıtlaSil
  38. eminem'in artık illuminatiden olduğuna inanmıyorum.

    YanıtlaSil
  39. lady gaga nın tam olarak amacı nedir bilgilendirirseniz sevinirm

    YanıtlaSil
  40. illuminati ve masonlarla ilgili gunlerdir ciddi anlamda arastirma yapiyorum, bulduklarim kanimi donduruyor her defasinda. Ama benim arastirip okuduklarima gore, michael jackson ve eminem illumminatiden ve masonluktan kendilerini ayirabilmisler ve eminem in rihannayla klip yapmasinin nedeni artik eskisi gibi hit olmasina izin verilmedigi icin, bir sekilde piyasa yapabilmek ve kendi albumunu de tanitabilmek. michael a olanlar umarim ona da olmaz, bu konuda cok endiseleniyorum acikcasi onun icin. neyse, benim sormak istedigim su, turkiyede illuminati ve masonlugun onculugunu tarkan yapiyormus, arastirdim ve evet pek cok sembol var kliplerinde ve sozlerinde de. tarkanin ailesi ve kendisinin masonlukla nasil bir iliskisi var ki? cidden anlam veremiyorum, illuminati nasil bu sekilde turk popcularinda da yaygin olabiliyor? ya da bunu pek cogu bilincsiz sekilde sadece moda olsun diye mi yapiyor? oyle olsa da en azindan tarkanin her seyi kasitli yaptigina adim gibi eminim. bununla ilgili bilgisi olan lutfen sorumu yanitlayabilir mi?

    YanıtlaSil
  41. eminemin karşı olmadağını anlamamak için beyinsiz olmak lazım güncel olarak takip etmiyorsanız hakkında yorum yapmayın lütfen lady gagaya gelince çok fazla şey söylemeye gerek yok herşey ortada

    eminemin çıktığına dair bir sürü kanıt sayabilirim

    - not afraidde sözler açık açık belirtilmiş okuyan direk anlar şarkının bacwardsünde sıkça devil fails geçiyor ve not afraidi tersten okunuşuyla yan yana getirince not afraid dear satan oluyor.

    - going through changes şarkısı da açık açık belli

    - cinderella man şarkısında amin amin iyi hissettiriyor cümlesiyle başlıyor

    - yeni klibi lighters da ise illuminatiden çıkarkenki zorlukları ve sonunda aydınlığa ulaşmasını anlatıyor sözlerde yine bu konuya yönelik

    - above the law şarkısında illuminati kaltak parolasıyla disslenmiş

    - not afraid klibinde kırdığı duvarın tam üstünde illuminati sembolü var durdurup bakın

    - daha sayılcak çok şey var ama aklıma gelmiyor hem adamda göt korkusu var kızlarıyla tehdit ediyorlar bence milleti uyandırmak için elinden geleni yaptı.

    YanıtlaSil
  42. Akadaslar rihanna da lady gaga da illuminati ye hizmet etmektedirler. Bunu neden anlamıyorsunuz. Tupac ve Michael Jackson'a yapılanları görmediniz mi.

    YanıtlaSil
  43. İlluminati örgütünü anlamak gerçekten kolay değil.Bizi her anlamda sömürüyorlar ve bizi tamamen ele geçirmek istiyorlar.Hasta ruhlu insanların yönettiği bir dünyada yaşıyoruz.Hür bir şekilde yaşadığımızı düşünmemizi istiyorlar ve bunu da başarıyorlar.Peki biz bir şey yapamaz mıyız ? Bu sisteme karşı olan ve başkaldıran gizli bir örgüt vb. yok mu ? Ben bunlara seyirci kalmak istemiyorum.Ben tam bir müzik hastasıyım. Madonna, Beyonce,Rihanna,Gaga gibi sanatçılara (!) bayılıyordum.Artık beni ilgilendirmiyorlar.Bu üçgenler,tek gözler rüyama girmeye başladı.Kısacası ne yapacağız ? Bizi bilgilendirirseniz çok seviniriz.

    YanıtlaSil
  44. Ya arkadaslar bunu atmadıgı ne malum bole seylerı konusmak cok gunah ve sacma.Mıley cyrus'A lutfen sacma sapan aptalca seyler atmayalım.Ayrıca Lady Gaga'nın o kadar fanı varkı tartısılmaz olaganustu.Eger bunlar gercekse kı degıl Hayattan korkmaya basladım

    YanıtlaSil
  45. admın cok tesekkurler sahsen ben bu bılgıyı arıyordum bole seylerı paylasman cok guzel bır sey tesekkurlerımı sunarım ama ben yınede lady gagayı cok sevıyoum

    YanıtlaSil
  46. merhaba...sevgili arkadaslar CHRIS BROWN illuminati orgutundenmi? ya anlamadim bi turlu peki neden rihannayi dovmustu??? cevaplarsaniz sevinirim...ben eskinden tam bi eminem hayraniydim..bunlari duyunca cd lerini attim..ama geri cekildigini duyunca cok sevindim..SAYGILR

    YanıtlaSil
  47. onu bunu bırakın bunlar en sonunda dünyada tek devlet kumayı amaçlıyorlar,bu bütün müzikler tv ve çeşitli markaları üzerine koydukları semboller bunların hepsi herkesin bu tek devlete kolayca boyun eğmesini sağlamak.ve belkide sıyırdığımı düşüneceksiniz ama incilde hz muhammedin hadislerin de geçen tek gözlü diye tasfir edilen deccal bu oluşumdur.

    YanıtlaSil
  48. hayal ettiğimiz ya da yasadığımız kadar basit görünen bir dünyada yasamıyoruz. yakın arkadasalarımızdan ailemizden bi cok kişiden sakladığımız küçük sırlarla geçiyor. küçük dedim çünkü küçük düşünmek zorunda kalıyoruz. baska önceliklerimiz var çünkü. çünkü büüyük düşünenler var küçük düşünenleri yöneten,hemde nasıl yöneteceğini iyi bilen. popüler anlamda güclü ve zengin kişileri yanlarına cekiyorlar ve ilaç gibi kanımıza girip bizi uyutuyorlar. biraz silkinin arkadaşlar. lady gaga yı bu güne kadar safca seviyordum ama ona inanmıyorum artık. sanatına gelince müziklerini keyifle dinlerim ama... davinci sifresini,stigmatayı,büyükhazine 1 ve 2 filmlerini,melekler ve seytanlar filmini izleyin bilginiz olsun illüminati masonluk vb konular hakkında. hos o filmlerin yapılmasına nasıl izin veriyorlar diyeceksin. bir fikrin var olması için karşıt bi fikir olssunki tarafttarları onu desteklesin tıpkı lady gaga ya inanmak istediğimiz gibi. Belki de dikkatimizi baska bir yöne cekiyorlar o filmlerde gercek değil. ama özünü anlayacaksınız. sevgiler...

    YanıtlaSil
  49. bu salak ve saçma aslında var olmayan bi örgüt için neden bu kadar kafa yoruyorsunuz anlamıyorum.. tüm şarkıcıların yaptıkları sadece entertamint denilen şey yani eğlence dünyası.. onlar sadece farklı görnüp tiyatral,sinemasal işler yapmaya çalışıyolar.. aptal saptal bazı ikişilerin yorumlarına bakarak o şuraya üye bu şuraya üye diyeceğinize mantığına bakın.. bakarsananız böle bi örgütün olmadığını bile göreceksiniz!

    YanıtlaSil
  50. arkadaşlar benim arkadaşım okulda sürekli illuminati hakkında konuşuyordu ne olduğunu bilmiyordum sordum bir çok kitabını okumuş ve bana dediki bu insanlar bizi sömürüyolar bize git şunu yap dediklerinde yapmazsak bütün amerikaı bile üstümüze salabilirlermiş sayıları tam olarak bilinmiyormuş cidden beynim yoruldu çözmek çok zor ama okuduklarım agöre ve kendi gördüklerim göre lady gaga kesinlikle illuminati bununla ilgili çok araştırma yaptım kadın neredeyse bütün kliplerinde resmen bize bağırıyor ben illuminatiye çalışıyorum diye fanı olan arkadaşlar o illuminati değil diye boş laf yapmasın kadın iyi oynuyor biz sanatına birşey demiyoruz burda... ayrıca kanımıza girmeye çalışıyorlar gizlice sinsi sinsi ayrıca okuduğum bi kaç bilgiye göre illuminati adlı oyun kartlarında ne varsa hepsi çıkıyormuş ,İkiz kulelerin saldırıya uğraması,Lady Diana'nın ölümü,Japonya felaketi...

    tek göz artık rüyalarıma kadar giriyor :S:S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak önce Türklerin genel özelliğidir bu bi bok bilmezler youtube vşdeosu izlemekten başka bi kaynaktan bi halt araştırdıkları yoktur sorsan İlluminati'nin kökünü Mason Loncası der bu salaklar . Değil abi değil . İlluminatinin kökü Taaa bilge Kadınlar Kültüne dayanır Burada yazanların çoğu saçmalıktan ibaret ha İlluminatinin içindedir değildir bu bişey değiştirmez bu insanlar 25 asırdır dünyayı yönetiyor ve sırf sen Born This Way şarkısını ( favorimdir;) ) seviyorsun diye sana laf edecek olan biri olursa ona bunun hiçbişey değiştirmeyeceğini atta Dünyadaki her devletin parlamentolarında zaten İlluminati üyelerinin bulunduğunu söylersin eğer hala ısrar ederse bu aptallıkta kendi bilir . Yani abicim neymiş Eğer bu konulardan bahsedecekseniz işkembeden sallamayacaksoınız ve yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksiniz Lady Gaga dediğiniz kadın Madonanın yeni jenerasyonudur . Lady Gaga yeni queen of pop dur . Ayrıca eğer o kıt beyninizle İlluminatiyi deşifre edecek ve biz fanlarına hakaret edecek kadar akıllıysanız yeribnizde olsam bütün dünyayı sarsacak bir Anarşik&Ütopik dünya İsyanı başlatırdım böyle boş işlerle dünyayı kurtardığınızı falan düşünmeyin .

      Sil
  51. illuminati hakkında bir bok bilmeyen arkadaşlar konuşup duruyor yok lady gaga değilmişte bilmemem neymiş bunlar bir müzik çetesi ve hemen hemen bütün ünlüler bu bokun içinde http://www.youtube.com/watch?v=leW21sBaRFE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. git işine lady gagayla ne alıp veremediğinz var takmışınız kadına bnde biliorumda sanki ablanız tamam kendiisnee o bnm 2. annem ama eldn ne gelir artk ne yaparsa kendisne şmdi burda ml ml şeyler sölmyn o ztn diğer dünyada çeker cezasınıı belki oda amy gbi olur sonradan ..

      Sil
  52. 10 kişi tarafından yönetilen bir grup dinsizliği yapmak isteyen yeni dünya düzeni kurmak isteyen insanlar bunlar. bu 10 kişiye 300 kişi hizmet edior. bu insanların en önemli özelliği bir çok tarikatlara gruplara üye olması. nasa yı bile kumanda ediolar. illuminati denilen sey her yerde war her seyde war.micheal jackson dan tut emınem e kadar. bush dan tut acun ılıcalıya kadar herseyde elleri var. ve bunlar saddamı öldüren kaddafiyi öldüren kişilerdir. amerika ingiltere ingiliz ortak yönlü çalısmaktadırlar. dünyadaki tüm dinleri yok etmek istiolar. şeytana tapıyorlar. RA ' nın gözü diye simge var bir piramit üstünde ve bu piramitler yani RA nın gözü çizgi filmlerde bile var. ünlü olan sanatcıların arkasında illuminati var. son olarakta illuminati.org diye site var oraya girin. siyah bir sayfa acılıyor. ctrl+a yapınca biir gerim sayım yapılmaktadır. bu geri sayım 1994 yılından beri yapılmaktadır. 7 aralık 2011 e denk gelior yani 8 gün war ve hiç iyi şeyler beklenmior bunların çok kötü planları var. İlluminati. mahsonlar. new world order ,olarak arastırmalar yapabilirsiniz. dünyanın yönetimi bunlarda, ve zengin kişilerden olusmaktadır. eminem bir ara ünlü oldu ve su an yok ortalıkta çünkü hizmet vermeyi bıraktı. hatta micheal jackson un son çıkardığı sarkının sözlerine göz atın bakın, beni tehdit ediyorlar kötü işler yaptırıyorlar gibi şeyler yazmıs.. nice seyler vvarr ama kör olmayın gözünüzü acın. artı kart oyunu var illuminati
    incele : bu oyundaki kartlar sırayla gerceklesior. http://www.utkusen.com/blog/illuminati-kartlari-detayli-inceleme.html

    YanıtlaSil
  53. yha varya sçym sanatclarn agzna ya ne bu illumınatı sevgisi tamam obamayı bile oldurecek guctelerde ne yapalım yani bize dusen boyle sanatcıları sadece dınlemek ozenmemek aaa bu arada YARIN ILLUMINATI SAYACI SIFIRLANIYO bakalım bu defa ne seytanlıklar yapacaklar ???

    YanıtlaSil
  54. Yeni yazına nerden ulaşabilirim ?

    YanıtlaSil
  55. modanna ve gaga arasında bi tartışma var aksine modanna gagaya aynı bnm küçüklüğüm gibi deli dolu aynı okula gittk herşeyz aynı ve onu seviorum demiş modanna ve gaga tartışması çok öncede kaldı ve born tihs way şarkısında hiç de o şeylerden yok baby ı was born this wy just put you pws up couse u born ths way baby .....ve red and blue deki şarkılara bakarsak hepsi aşk şarkıalrı hepsid süper ztn orada bişi yok lady gaganın sesi müthiş olduğu için dikkat çektiilumntin gözüne battı ölmekle tehdit edikleri içndr belki lady gaga dinine fazla düşkn değil açık giyinmeyi sevdiğini dil getirio ztn .... bide annesnn o şeyi bilmesi normal annesi yada babası ama babası ile herkesden ii anlaşıor servetnn yarısını ona verior ona söylemş olablr yada annesne

    YanıtlaSil
  56. Herkese Teşekkürler Çok Güzel Açıklamalar Yapıyorsunuz Bu Yüzden Arada Kaldım Nasıl Düşüneceğimi Bilmiyorum Teşekkürler COCOON

    YanıtlaSil
  57. siz bu konuları siktir edin showuna ve sanatına bakın aq

    YanıtlaSil
  58. en başta emineme deyinmem lazım bukadar uzun bir şarkı (Not Afraid) yazmış ve tekrarları çok az helal olsun. Şarkının çevirisini okudum benim anladığım şu ki bu adam bir aralar bu sapık heriflerle beraber olmuş yani illuminati denen boka bulaşmış ama şu anda onlardan nefret ediyor eğer bu gerçekse helal olsun. Yazı lady gaga ile ilgili ama artık onun ne olduğunu bilmeyen yok. Bide şu illuminati sayacını biri açıklarsa sevinrim çünkü ben yeniyim. Bu savaşı nasıl kazanırız diye düşünüyorum tek çıkar yolu bu adamların oyuncakları (tv,bilgisayar oyunları vs. vs. gibi zaman öldürücü ve manevi değerlerimize aykırı)şeylerden kurtulmak ve birlik olabilmek. Aslında bu adamlar bizim birlik olmamızdan korkuyor o yüzden bunca çabaları,Bide kuran kesinlikle bu oyunlardan korunmamız için en büyük kalkan zaten illuminatiyi araştırdıysanız çeşitli ayetler görmüşşünüzdür. Bu adamların en büyük silahi dünyevilik ne zaman dünyevilikten kurtulursak savaşı kazanmak için ilerlemeye başlamış oluruz.

    YanıtlaSil
  59. öncelikle merhabalar... ben linkin parkın illüminati olup olmadığını merak ediyorum. onlar hakkında bir kaç yazı okudum ve diğer ünlüler hakkında da ve kafam karıştı. ben linkin parkı çook seven birisiyim öğrendiğim şeyler onları dinlemekten beni vazgeçirmedi sevmekten de ama merak ediyorum biri cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  60. oğlum siz gerçek misiniz yoksa mal numarası mı yapıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  61. http://www.sarkicevirileri.com/34962-Eminem-Not-Afraid-ceviri.html alın siz de bunu okuduğunuzda eminem'in neden bahsettiğini rahatlıkla anlayacaksınız..

    YanıtlaSil
  62. sımdı ben anlamadım tam olarak bu ıllumınatıyı ınsanlar bır devlet kurup dıgerlerını olduruyormu bumu yanı? bı kısa ve oz anlatırsanız :)

    YanıtlaSil
  63. kesinlikle lady gaga satanist değil ailesi çok dindar.zaten katolik bir okula gitmiş.ılluminatiye inanmıyorum ama gerçekse ılluminati ünlüleri zorla böyle mesajlar vermeye zorluyor.eğer karşı çıkarlarsa öldürülüyorlar.ve ılluminati çok güçlü imiş karşı nasıl çıksınlar ki?

    YanıtlaSil
  64. Bu adamların elindeki güç hiçbirinizin hayal edemeyeceği bir kaynaktan geliyor: Cinler, şeytanlar alemi... Eski Mısır'dan, Hz. Süleyman'dan beri yapılagelen bir şey var yeryüzünde: Cinlerle, şeytanlarla irtibat. Bizler sadece uyuyoruz, faydalı yaptığımız hiçbir şey yok. Lady Gaga nedir ya, saçma sapan müzikler, bağırıp çağırmalar. Çok farklı ruh yapıları meydana gelmiş. Biraz da Allah için düşünün ne istiyor, niye yaşıyoruz, öldükten sonra ne olacak. Boş beleş insanlarız, köleyiz. Uyanık olun!

    YanıtlaSil
  65. ben lady gaga nın sıkı bir fanıyım fakat bugün fotoğraflarına bakarken birkaç kişinin onun hakkında illumunati yazdığını gördüm. Hemen araştırmak istedim.Çünkü onu ve şarkılarını ne kadar çok sevsem de kötü bir yola girmek istemem. Şunu söylemeliyim onu çok seviyorum ve ona hiç böyle bir gözle bakmamıştım.Her zaman değişik ve iddialı giyinmesini marjinallik ve özgüven olarak yorumluyordum. Şimdi ise ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyom. Uzun zamandır fanı olduğum lady gaga yı dinlemeyi bırakmalı mıyım?

    YanıtlaSil
  66. arkadaşlar illuminati eskilerde kalmış bir oluşumdur. şimdilerde sadece modadır. hemen hemen bütün ünlülerin özellikle sanatçıların illuminati simgesi ile bir pozu vardır bakın olmayan yok m.j dan lady gaga ya the beatles tan queen e marlin monroeden angelina jolie ye.ozaman herkes illuminati olmuş olmuyor mu? ha ozaman siz de tek göz ile poz verin siz de illuminati üyesi olun :)böyle saçma bişey olabilir mi? bu ünlüler camiasında bir simge bir modadır. aslında illuminati geçmiş dönemlerde bağnaz kiliselerin baskıcı tutumlarına karşıt bir oluşumdur. illuminati nin anlamı da zaten aydınlanmadır(italyancadan gelir).yani adı üstünde amacı o dönemin insanlarını aydınlatmakı. siz de farkettiyseniz illuminati ismini son yıllarda daha çok duyar olduk.bunun nedeni internet kullanımın artması sonucu dedikodular, yalan yanlış şeylerin artmasıdır. daha önce yoktu da aniden mi çıktı bu illuminati. ortada bir şey yokken insanları korkutuyorlar ayrıca başka ülkelerde taklamıyor ki insanlar bunu.ama ülkemizde resmen şehir efsanesi olmuş durumda. sağolsun adminin de işi gücü yok böyle şeylerle uğraşıp insanların kafasını karıştırıyor. o da böyle bir şeyi ya insanları kandırmak için yapıyor yada İQ seviyesi 80 altında kendisi de inanıyor böyle şeye.

    YanıtlaSil
  67. bakın arkadaşlar. nasıl söylerseniz söyleyin. bende lady gaganın bir fanıyım. ama ben illuminatiden oldugunu açıkça ve netçe görebiliyorum. Belki başka fanlar lady gaganın bunlardan olmayacağını düşünüyor olabilir. yanılıyorsunuz. İlluminatiden davet gelmez.Onlar istediklerini alırlar alamazsalarda öldürürler bukadar basit. Eminemde karşı oldugu için tehdit edildi hemde lady gaganın elbisesi tarafından o elb,sede nasıl bir mesaj vardı ?? Bunların tüyler ürpertici açıklamalar oldugu ortada. Benim araştırmalarıma göre "MTV" Binasının Önünde Mason Temple : Mason Tapınağı yazıyor
    Sizce bunlar tesadüf mü tesadüflere inanmam. lady gaganın dönüştürülen kimliği sadece ilgi çekmek amacıyla. İlluminatiyle bir bağlantısı oldugunu sanmıyorum. MTV De yayınlanan butun klipleri dikkatli izlerseniz subliminal mesajları görebileceksiniz. Peki size bir soru soracağım. Neden Lady gaga londrada Lucifer Baskılı bir şapka giydi ?

    YanıtlaSil
  68. illuminati bir şehir efsanesidir yok öyle birşey arkadaşlar

    YanıtlaSil
  69. arkadaşlar lady gaganın şimdiye kadar kime ne zararını gördünüz duyulan ve duyulmayan bir çok yardımı var kendisinin. örneğin son olarak abd de 60 öğrenciyi okuttuğu ve medyanın duymamasısı için çaba gösterdiği ortaya çıktı. 1 ay önce oprahla beraber born this way vakfını kurdu ve bu vakfa ilk bağışını 1 milyon dolar vererek kendisi yaptı. bu vakfın amacı gençleri cesaretlendirmek,topluma kazandırmak, onları aids vb hastalıklara karşı bilgilendirmek vb. ayrıca japonya depremi ve haiti depremlerinden sonrada o ülkelere milyonlarca dolar bağışlar yaptı. böyle iyi kalpli sanatçılar dünyada çok az. kendisi şu an hakettiği yerde ve zirvede. acaba bunun için mi suçlanıyor bu kadar kendisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibi düşünüyorum.İnsanlar saçma sapan birşey tutturmuş gidiyor.Ben tasarım okuyorum ve de hocalarımız bile bütün çalışmalarında göz kullanıyormuş onlarda mı illuminati ? Hem illuminati ise sizene ? Burada ünlüleri kötülediniz ama onlar değil sizin gibi asalaklar gözümden düştü...

      Sil
  70. michael jackson la illuminati arasında bir ilişki varmıydı eskiden? bilgilendirebilirmisinz?

    YanıtlaSil
  71. tamam michael jackson ve madonna nın eline su dökemez ama bu kadın dönemimizin en büyük starı yahu bırakın isterse şeytan olsun sanatına bakın canlı performanslarını izleyin

    YanıtlaSil
  72. Sürekli Lady Gaga'yı suçlamak zorunda mısınız bunların çok saçma şeyler olduğunu bilin istedim.Evet bi Illuminati uyesi ama bu kadarda abartmayın.O sadece muzigini yapıyor ve Küçük Canavarlarına çirkin olsan hiç bir şey farketmez sonuçta sende bir insansın lafını dogruluyor.Albümün kapak resmi çirkinleştirilmiş sonradan eklenmiş çıkıntılar olması çok normal eğer Born This Way'in sözlerini okusaydın anlayabilirdin.Ayrıca Lady Gaga'nın o evde yaşadığı tamamen atmasyon.Asıl ilk önce siz uyanın !

    YanıtlaSil
  73. Herkes birşey saçmalamış...
    Siz sadece o resimleri gördüğünüz için etkisindesiniz.Herşeyi üçgene bağlıyorsunuz.Bakın şuanda kafamı kaldırdım ve yatağımla duvar arasında üçgen olduğunu gördüm.Evet ailem illuminati ! Bellona illuminati eşyalar üretmiş.1994'ten beri diyorlar...
    Asır geçmiş hani ne oldu?
    Bekle bekle daha çok beklersiniz.
    Tarkan,Murat Boz vs. bunlarda illuminatiymiş.Bak sen !
    Nerde okumuş? Kazım Kozacı Lisesi ... Yok yok bunlar değil.Katolik Kilisesinde okumamışlar.
    Birde kanıtlar var düyorsunuz ya çok gülüyorum.Kanıtın ne ... klibinde duvara bak.! :O Kuzumu,keçimi ne olduğu belirsiz hayvanın kafası.Türk köylülerinde ve yörüklerinde de geyik kafasını duvara asıyorlar.Tahta evlerin geyik kafası...
    90 yaşındaki ninede illuminatiye mason'a hizmet ediyor.Ekmek yaparak hizmet ediyor veya odun toplayarak...
    Belkide bütün bunlar karalama çalışmaları?
    Justin Bieber daha 2 senedir sahnede görüyorum.İşi gücü yok İlluminatiye katılacak.Bak sen arkadaşımın üçgen gözlüğü var.Dedim sen illuminatiden misin? Hıııı öyleyim.Ben şu üniversiteyi bitireyim diyorum sen bana ne diyorsun. Bilmem anlatabildim mi?
    Geçende kırtasiyeye gittim.Üçgen cetvel gördüm.Satan adama dedim. kaldır dükkandan o illuminati adam sopayla kovaladı!
    Herşey Üçgen mi?

    Evet evet benim bacak aram üçgen oluşturuyor.Ben illuminati :( sadece saçmalıyorsunuz...

    Ayrıca katolik katolik katolik !
    Din ve dil ayrımı yapılmaz... Sen Müslümansan oda katolik .

    Lady GaGa sadece ikon ve marjinal.Sadece korkunç! Sadece Değişik.
    Onun için yıllardır bir sürü fanı var.
    Ah Ah !
    Bakın şuanda bu saçma konuya yorum atmak için bile 10 dakikamı harcadım.
    Sınava çalışmak varken.Bu arada Faber Castell'de masonlara hizmet ediyor.Castell <- Kale demek kale kale ıhı illuminati.

    YanıtlaSil
  74. Michael eskiden illuminatideydi fakat sonra durumu anlayıp terk etti onlarda Michael ı öldürdüler

    YanıtlaSil
  75. EMİNEM ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA İLLUMİNNATİDEN ÇIKMAK İSTEMŞ FAKAT LADY GAGA ÖDÜL VERRKEN KULAĞINA İLLUMİNATİDEN AYRILIRSAN SENİ ÖPECEK DEMŞ NE KADR DOĞRU BİLEMEM AMA İLLUMİNATİ VAR BU KESN VE RİHANNAYLA ŞARKI SÖYLEMŞ OLMASINI DA ŞÖYLE OKUDUM Bİ YERDE RİHANNANIN KİTLESİNİ YANINA ALMAK İÇİN YAPMIŞ BUNU İLLUMİNATDEN SIYRILMAK İSTYOR KISACA.. MİCHEAL JACKSONDA ÖNCEDEN ÜYESYDİ EVT AMA SNRA MÜSLÜMAN OLDUĞUNU VE BU YÜZEEN İLLUMİNATİ TARAFNDAN ÖLDRÜLDÜĞÜNÜ DUYDUM HATTA They Don't Care About Us Şarkı Çevirisi YAZIN GOOGLE A BAKIN Bİ ANLAMINA RESMEN İLLUMİNATİYE MEYDAN OKUYOR ! KLİBNDE İLLUCULARIN SİMGESİ OLAN TEK GÖZN YANINDA SİZ BANA BİŞY YAPAMAZSNZ TARZI BŞY DYOR..

    YanıtlaSil
  76. BUNLAR AYAK LADY GAGA BUNLARIN HEPSİNİ GÖSTERMELK YAPIYO KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞUU ESRGEMYOR YANİİ.. YARDM YAPACAK DA MEDYADAN SAKLAYACAK ÖYLE Mİ ÇOK KOMİK BU ŞEYTANA TAPAN Bİ KADINDAN BAHSEDİYORUZ

    YanıtlaSil
  77. Lady Gaga popun yeni kraliçesi. Ona hayranım.Böyle saçma şeylerle beyninizi doldurmayın. Her şeyi illuminatiye bağlamayın. Geometriyi bulan adam da masonmuş zaten o üçgenler falan.Her zaman bizim yani canavarların yanında.Daha fazla saçmalamadan gidin ve müziğin zevkini çıkarın. Yemin ederim kahkahalarla okudum şu yazıyı ve yorumları. İşsiz misiniz nesiniz yahu. :D

    YanıtlaSil
  78. http://selamordaki.blogspot.com/2011/07/lady-gaga-illuminati-ve-iyi-uykular.html b Bilgilerden daha fazlası bu sitedede var. Tavsiye ederi Uyanmak için.

    YanıtlaSil
  79. Ceren Çırpanlı16 Temmuz, 2012 12:08

    evet illuminati hakkında daha onceden edindiğiniz bilgiler varsa bu öğrendiklerimizle kıyasladığımızda parçalar yavas yavas birlesiyor demektir. illuminatinin ne olduğunu, mason işaretlerini ve insanların psikolojik olarak üzerinde hangi etkiyi bıraktıklarını öğrenirsek yukarıdaki anlatım daha mantıklı gelecektir. Lady gaga'nın annesinin mason işaretli bi evde yaşaması.. Lady gaganın küçüklüğünde öyle bir evde yaşaması. Mason işaretleri televizyonlarda ve bilgisayarlarda beynimizi karıştırmak, psikolojimizi, ahlakımızı tamamiyle değiştirmek için var. Genelde çizgi filmlerde gördüğümüzden dolayı küçüklükten başlıyor yani. Lady gaga da küçüklükten beri aldığı eğitimin sonucu bu hale gelmiş olabilir. bluebird gibi projeler hakkında henüz bilgim yok.

    YanıtlaSil
  80. Benim asıl aklımı karıştıran şey artık neredeyse herkez illuminati'yi öğrendi. Hatta benim gibi küçük çocuklar da! Ama madem bunu biliyoruz neden lady gaga gibi illuminati'de olan insanları hapse atmıyorlar?

    YanıtlaSil
  81. Bir sorum olacak bütün bunların sanatçıların dikkat çekmek amacıyla yapmış olma olasılığı nedir ?

    YanıtlaSil
  82. Ya Illuminati'ye saçma veya yok diyenler sizin beyninizi yerim. Gerizekalılar. Yok diyin ancak... Hehe. Illuminatiye kötü diyenlerede gidin araştırma yapın derim. Neden mi? Illuminati'nin aslında "Geçmişte bir 500 yıl önce 1000 yıl önce" amacı farklıydı, şimdi ise farklı. Aslında şimdi olana Illuminati demek yanlış. Mason, Illuminati, vs hepsini ingiliz amerikalıları bırak. Hepsinin başında Siyonistler var. (Gerçek yahudi olmayan, sahtekar olanları)... Ama hala Illuminati'ye inanmasınız, cahiller. Biraz tarih okuyun. Korkutma amaçlı eğlence diyin. Sizde onlardan oluyorsunuz. Veya onlardansınız.

    Blog çok güzel +

    YanıtlaSil
  83. Miley Cyrus İlluminati mi.Lutfen cevaplayin !

    YanıtlaSil
  84. bu bilgilere nerden ulaştnz dğrumu ki eminsiniz yani

    YanıtlaSil
  85. Sayın admin ben ilk çıktığı günden beri lady gaga hyaranıyım. Her yaptığı iş doğru da diyemem. Fakat lady gaga nın '' born this way '' albumu suresınce kullandığı çıkıntılar çirkinliği ve çirkinliği kabullenmeyi temsil ediyor. Bknz '' born this way '' şarkısının klibinin sonunda dişleri ayrık,yüzü çıkıntılı,çirkin,ağlayan bir lady gaga görüyoruz. bu mesajları verme çabasının sebebi ise lise hayatı boyunca tartaklanmış ve aşşağılanmış olmasıdır. Jessie J de aynı geçmişe sahip ve oda bunu ''who's laughing now '' ve '' who yo are '' adlı çalışmalarıyla anlatmıştır. Lütfen bunada cevap verin.

    YanıtlaSil
  86. sağdan soldan lady gaganın şeytana taptığını,illuminati ve ıvır zıvırını duyuyordum ve araştırdım ki lady gaga ailesine bağlı ve sıkı bir katolikmiş. sahneye çıkmadan önce dansçılarıyla beraber dua eden bir insan nasıl şeytana tapabilir ki.en büyük hayallerinden biri evlenirken dini düğün yapmakmış. ayrıca ben bu kadına şu an kapıldım resmen.işine günün 24saati hizmet ediyor çok çalışkan bir kere. klipleri canlı performansları harika dedirtti kadın resmen sanat icra ediyor hani 30 sene sonra mj,madonna nın yanına bu kadını yazarlar demedi demeyin. özellikle ntv de belgeseli yayınlanmış youtube dan ulaşabilirsiniz, izleyin hayran bıraktırıyor kadın. ben lady gaga ya ilgisizdim ancak canlı performanslarını, röportajlarını izledikçe büyülendim.size de tavsiyem onu anlamadan peşin hüküm vermeyin gerçekten boş bir insan olmadığını anlayacaksınız.

    YanıtlaSil
  87. dünyanın en iyisi demiyorum ama bu kadın bugün ölse michael jackson dan daha efsane yaparlar çünkü bu kadın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hayranlarına sahip. ben de anlam veremiyorum ama bir kaç yılda bu seviyeye gelmesi tesadüf olamaz bence.(not: hayranı değilm nötr'üm)

    YanıtlaSil
  88. Bende Lady Gaga'yı gerçekten çok seviyorum ne olursa olsun demiyeceğim. Şarkıları tarzı diğerlerinden farklı kılıyor onu. Blog sahibine teşekkür ederim bu bilgiler gerçekten önemli kategoriye sahip. Fakat onun illuminati olduğu gerçekten apaçık ortada , illuminati işareti heryerden fışkırıyo. Ama onu sevdiğim için bırakmam. Şarkıları falan dilimden düşmüyor. Hayranıyım.

    YanıtlaSil
  89. Ben bir little monster im ve Lady Gaga benim her seyim♥ Onun bu orgutten oldugunu,hatta kliplerinde ortulu olarak bircok mesaj verdiginin farkindayiz. Ama bu bizi cok da etkilemiyor.Boyle seyleri yapmasi artik ZorunlU çunku.Istese bile çikamaz zaten.Biz subliminal mesajlari fark ettigimiz surece bilinc altimiza da islenmiyor.Onun da pisman oldugu belli oluyor , taviz veriyor bazen ama yapacak bir seyi yok.Unlu olmasinda Illuminati nin yaninda emegi de var.Guzel sarkilar yapmasa bu kadar da unlu olmaz.Lenka yi ele alalim.O kadar cok mesaj veriyor ama Gaga kadar olamadi.Neyse emegine saglik dogru yazmissin ama evi yanlis

    YanıtlaSil
  90. Lady Gaga'yı bu kadar aşağılayamazsın ne zannediyorsun kendini bilmiyorum! herkesi güzel olduğuna inandırmakta nedir? herkes güzeldir. güzellik görecelidir daha açıkça kaç yaşında birisi yazdı bunu 13 mü?

    YanıtlaSil
  91. Lady Gaga isteyerek mi girdi sanıyorsunuz ?

    YanıtlaSil
  92. insanları dışlamak için elinizden geleni yapıyosunuz zaten Türkiye 'nin de asıl sorunu bu değil mi?

    YanıtlaSil
  93. Herkes farklı bir şey yazmış ama ben neredeyse 5 yıldır Lady Gaga'nın hayranıyım ben ona illüminati yapmıyor demiyorum ama şimdiye dek bana bir zarar verdiğini görmedim.Hala Allah'a,Hz.Muhammed'e,meleklere,kaza ve kadere,Kur'an'a inanıyorum.Onun mason,illüminati olması açıkçası onu ilgilendiren bir şey o mason olmayı seçmiş olabilir hatta şeytana bile tapıyor olabilir sonuçta bu onun kendi görüşü,kimse kimseyi görüşünden dolayı yargılayamaz(Ki ben onun şeytana taptığını da zannetmiyorum.).Demek istediğim ben dinliyorum,şarkılarından da gayet zevk alıyorum.Bana da bir zararı olmadı her anlamda.Ayrıca beyin kontrolü saçmalıklarına da inanmıyorum.Hayır yani beynimi nasıl kontrol edebilirler ki iki müzikle,kliple.Ben inançlı bir insanım fikrimden vazgeçmem,bana bir zararı olamaz bu gibi şeylerin...Bence insanlar bu konuyu çok fazla abarttı.Asıl bence bu konulara bu kadar kafa yormamız için yapılan işler(müzik endüstrisi) onların tek amacı dikkat dağıtmak.Sizler bilgisayarın başında şarkıcıların kliplerini deşifre ederken,onlar ikiz kuleleri patlatıyor,doğuda ve ülkemizde ayaklanmalar çıkartıyor.Hepsi dikkat dağıtmak için hala anlamadınız mı?Oturun normalce müziğinizi dinleyin gitsin.Amaç bu sembollerle uğraşmanızı sağlamak.Amaç Lady Gaga ya da ne bileyim Rihanna falan değil.Amaç gözünüzü kör etmek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin bu söylediğine şöyle bir fıkrayla cevap vermek istiyorum;
      bir kadına kullandığınız hap bağımlılık yapıyor demişler, kadın'' aaa öylemi ben hergün kullanıyorum hiç öyle bişey yapmıyor'' demiş.

      Sil
  94. Gaga koyu bir katolik olarak yetiştirilmiş evet, ama uygulamaya hiç geçmemiş ki. Ayrıca Illuminati içinde yer alan herkesin tüm topluma karşı direkt " ben illuminati ile aydınlandım " demesi beklenemez, demezler zaten. böylesine açık bir ifadeye karşılık açık tepki alırlar çünkü. sadece kliolerinde vs üstü kapalı veya biraz daha açık şekilde msjlar verilmeye çalışılıyor, ki illuminatiyi artık doğmamış bebek dahi bilmekte. msjları anlamamak için aptal olmak lazım. Yani kısaca demek istediği şu: Dinine bağlı, dini törenle evlenmek istediğini belirten arkadaşım, DİN illuminati için en büyük silahtır. Topluma öyle gösterecekler tabi, insanlar dindar vs zannedecekler ve zaten öyle ( sende dahil ), ama olayın iç yüzü farklı. Amaç kaleyi içten fethetmek. Uyanın artık ! Little monster olan arkadaşım, yaş ortalaman 13-18 arası büyük ihtimalle ve illuminatiden zerre kadar anlamadığın kesin ve net. "farkındayız ama bilinçaltı yapmıyoruz" diyorsun (: var mı böle bir şey ya ? o zaman illuminati bıraksın bu tarz reklam işlerini, ne de olsa işe yaramıyor, bilinçaltı yapmıyorsunuz, etkilenmiyorsunuz, iluminati hiç uğraşmasın şeytan reklamı yapmaya, servet harcamasın madem! Bırakın bu işleri, az kafanızı çalıştırın, mümkünse illuminate olmadan aydınlanmaya çalışın! Uyanın!!!! Wake up!

    YanıtlaSil
  95. inanmıyorum ya, blogu baştan aşağıya okudum da hala sorular aynı," MJ illuminatide miydi, eminemde mi, Zeki Müren' de bizi görecek mi?" vs vs vs . Sorular hep aynı ve aynı cvplar zaten verilmiş, hiç mi okumuyorsunuz da aynı soruları sorup durmuşsunuz?! tövbe yaaa. Okur yazar memleketimin yegane insanları! Ey gidi eyyyyyy

    YanıtlaSil
  96. İlk defa böyle bir blogla(yaptığı hizmet dolayısıyla) tanıştım/karşılaştım..ve gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım vardı :) paylaşımlarınız için gerçekten teşekkürler..bilinçlendirmek bambaşka bir şey benim için..ve lütfen;sorgulamayan,düşümeyen kişilerin moronca tepkilerine aldırmayın..yaptığınız şey başlı başına bir değer kaynağı bence...kıymet bilinmesi gerekir...paylaşımlara tam gaz devam hocam ..! (yusuf eser)

    YanıtlaSil
  97. abi tamam bir insan illuminati olabilir.Ama bunu her klipte gözümüzün içine soka soka vurgulamaz ki ! ayrıca rihanna illuminati değil nedeni ise son zamanlarda tehtid alıyoruş sanırım.En azından lady gaga gibi habire kliplerde ill hareketleri yapmıyo kadın.Hele miey cyrus son zamanlarda iyice azıttı.WE CANT STOP şarkısında o kadar ill meajlar olmasına rağmen röpörtajında ill hareketi yapmadım diyor zaten demeleri de beklenmez gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar lütfen dikkate alalım neden bu tür kişilerin fanı oluyosunuz onların şeytana tapmaları halde neden onların kölesi oluysunuz sakın kölesi olmuyoruz demeyin :(

    YanıtlaSil
  98. Uyuyanlari uyandirma vakti Gecti cok gec kalindi biz bir milyon insaniz onlar sayisini aşdi birlessekde kurtaramicaz kendimizi hersey icin cok gec geri sayim basladi hepimiz kukla olarak ölumu beklemedeyiz

    YanıtlaSil
  99. Emirlere uymak zorundalar.onlar sadece bize bazı seyleri aşılayan kuklalar.kendi dinlerindeler tabiki ama kliplerinde ve günlük hayatlarında giyimleriyle davranışlarıyla milyonlarca hayranlarına normal olmayan seyi normal göstermeleri icin bu işin içindeler.sirf emirleri uyguluyor diye nefret ediyorsaniz etmeyin

    YanıtlaSil
  100. Bir daha Lady GaGa yı kotuleme lütfen

    YanıtlaSil
  101. Bir grup Dunya Muzik Piyasasinin sadece belli kesimiyle ilgilenen ve muzikle ilgili yaptigi arastirmalar illuminati arastirmalarindan ote olmayan insanlar toplanmis.
    Oncelikle Lady Gaga bahsedilen okulda egitim gormemistir katolik bi okulda egitim almistir ve daha sonra da new york universitesinde muzik egitimi almaya baslamistir.
    Neden bu kadar begenildigi ve fani oldugu tartisilmis. Lady Gaganin Fame albumu ciktigi donemde Amerikan muzigi cok verimsiz ve kendini tekrarlayan bir donemdeydi. Lady Gaga o donemde yapilmayan tarzda bir muzik yaparak 80-90lar tarzina agirlik vermistir. Ayrica 4 yasindan beri piyano calan biri oldugu muzik piyasasinda hala pek rastlanmayan kendi sarkisini yazma ozelligine sahiptir. Anlatildigi gibi siradan degil yani. Kendi sarkisini yazip besteliyor. Produksiyonuyla kendi ilgileniyor. Hatta ve hatta muzik videolarinin yonetmenligini bile ustleniyor.
    Lady Gaga'nin bir tane canli performansi izlememis ve burada hakkinda yorum yapiyorsaniz gercekten cok yersiz. Su an kimsenin sunamadigini veriyor izleyiciye. Sahnesinde hem moda hem dans hem sarkilariyla eglendiriyor. Hem dans edip hem sarki soyluyor ama gercekten sarki soyleyebiliyor playback yapmiyor. Piyanosunun basinda hayranlariyla konusarak onlari cesaretlendiriyor ve samimiyetini gosteriyor. (fanlarina bu kadar deger veren bir sanatci gormedim acikcasi turkiye konserindeki sicak tavirlarini gormussunuzdur en azindan)
    Gelelim modaya. Seytan benzetmeleri ve yeniden dogusla ilgili olarak Born This Way bir lgbt anthemi gibidirm Ben boyle dogdum.tanri hata yapmaz derken escinsel haklarini savunuyor. Yeniden dogmayi da videosunun basinda acikliyor fanlari icin yeni bir irk dunyaya getiriyor baskinin ve zulmun olmadigi. cikik kemik ve vatkali omuzlar donemin modasiyla uyumlu(2011).
    Lady Gaga modasiyla beraber bugunku konumunda. Siradisi giyinisi doneminde diger pop starlardan ayrilmasini sagladigi daha sonra ise ona benzer bircok sanatci ortaya cikti. Muzigin durgun doneminde onu tekrar canlandiran Gagadir. Modasiyla sahne sovuyla yeniden muzik listelerini album satislarini onemli hale getirdi. Attention seven bir insan o yuzden kendisiyle ilgili illimunati muhabbetleriyle ilgili net konusmayarak ve semboller kullanarak bu durumu dikkat cekme ve adindan soz ettirmek icin kullanacak kadar zeki. Belki İllimunati kurulusuyla ilgili kesin bilgiler var ancak hic artik yok olmus olma ihtimalini dusundunuz mu? Algimiz uzerinde oyun oynaniyor olabilir hala ancak bircok popstarin aslinda ilgisi olmadigi halde dikkat cekmek icin illimunatiyi kullaniyor olabilecegini dusundunuz mu?

    YanıtlaSil