. . . ............................................................................................................................................................................

26 Şubat 2011 Cumartesi

Başa dönüyoruz.


Merhaba! Aslında yazılacaklar listesi diye bir post yayınlamıştım ama onlardan önce anlatılması gereken daha önemli konular olduğunu düşünmeye başladım.Bu blogu açtığımda zaten konu hakkında bilgisi olanlar gelir okur diye düşünmüştüm.Ama bana gelen yorumlar internette yaptığım minik bir araştırma neticesinde bilgilerin yetersiz olduğu kanısına vardım.O yüzden başa dönüyoruz konuyu en başından ele alacağım gelecek yazımda.
Bana gelen başka bir kaç yorum ise çok karışık anlattığım ve anlamlandıramadıkları hakkındaydı.Haklılar ben de öyle düşünüyorum.Bir önceki yazımda çok derin konulara girdim ve yeteri kadar bilgi vermedim.
O yüzden bir sonraki yazımda; Illuminati'in amacı nedir?, Pop kültürü ile nasıl bir bağlantısı vardır? gibi konuları ince ayrıntılarıyla birlikte inceleyeğim.
Sevgiler.

22 Şubat 2011 Salı

Lady GaGa böyle doğmuş.-Born This Way Illuminati

Direk konuya girmeden önce Lady GaGa hakkındaki şahsi görüşümden biraz bahsetmek istiyorum.Bir kere o bir pop yıldızı, sadece bildiğimiz pop yıldızlarından biri.Belki iyi bir karışım; büyük ölçüde 80ler Madonna, David Bowie, biraz Cher, Grace Jones, Queen üstüne biraz elektro pop tınıları...Müzik bakımından yeni hiç bir şey yok aksine çok fazla tanıdık.Dinlediğin ilk anda yadırgamıyorsun, hemen alışıyorsun.Peki ama onu bu kadar öne çıkarmış olan ne? İkonik görüntüsünden başkası değil! Moda o kadar etkili bir şey ki.Lady GaGa ikon olarak mı çıktı ortaya / doğdu? Hayır.O da bütün pop yıldızlarında olduğu gibi büyük bir değişimin ardında son haline ulaştı daha nereye ulaşır onu kestirmek zor.Şarkıya gelelim şarkı ciddi anlamda tanıdık (her zamanki gibi).Basit sözlerle küçük canavarları güzel olduklarına inandırmaya çalışmış, hem de çılgın derecedeki lgbtt hayranının beklentilerini yerine getirmiş belki.
BORN THIS WAY
Ben böyle doğdum, kendi halimde güzelim diyen bir şarkıdan doğal bir kapak beklersiniz değil mi? Ben öyle beklerdim.Ama single'ın kapağına baktığımızda gördüğümüz şey doğal olmayan sonradan eklenmiş çıkıntılar.Yoksa bu doğuş sembolik bir doğuş mu?Ortaya çıkan "bebek" hiç de kendi halimde güzelim demiyor.Grammy perfonmansı da yeniden doğuş temasına uygun olarak hazırlanmış.

Lady GaGa Grammys törenine yumurtanın/kabın içinde gelirken.(Tasarımcısı türk asıllı tasarımcı Hussein Chalayan).Ben bu sahneyi ilk gördüğüm an aklıma eski mısır geldi.Böyle bir sahneyi sizde hatırlayacaksınızdır.Mısırı andıran kıyafetler, kutsal bir şey taşınıyor gibi görünüyorlar.
Aslında o yumurta gibi gözüken şey bana kalırsa bir "koza".

MK-ULTRA
MK-ULTRA isimli CIA projesi, ortaya çıkan ’zihin kontrolü projelerinden’ sadece birisidir. 1953 yılında, CIA direktörü AllenDulles tarafından uygulamaya konmuş, TSS’de çalışan Sidney Gottlieb tarafından yürütülmüştür. Projenin hedefleri; bilincin ve hafızanınkontrol edilmesi, hafızanın silinmesi, beyin yıkama, insanları telkinle konuşturma, bir fikri ve ideolojiyi aşılama, Mançurya kobayı oluşturma, ideal adam öldürme yöntemleri keşfetme, psikolojik ve fizyolojik bağımlılık yapıcı yeni yöntemler bulma, insanların davranışlarını kimyasal ve diğer yöntemlerle değiştirebilmek olmuştur. Habersiz Amerikan vatandaşları üzerinde deney yapıldığı için CIA mahkemelik olmuştur. Bu çalışmalardan ismi yayınlananlar ve ortaya çıkanlardan bazıları şöyledir: Project Paperclip (1950-55), Bluebird (1950-55), Artichoke (1953-?), MK-Ultra (1953-73), MK-Delta (1950-70), Chatter, MK-Search, MK-Naomi (1950-70), Project Pandora, Project Monarch, Mockingbird .
 (Mk-Ultra'yı merak edenlerin araştırmalarını öneririm.Zihin kontrolü ve Mk-ultra hakkında daha çok bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.)


Project Monarch kişinin zihninde ayrışma oluşturan bir travma, zihin kontrol tekniği.Kurbanın zihni parçalara ayrılır ve ortaya yeni bir kişilik ortaya çıkar.
Kişiye elektroşokla bir travma uygulandığında dalgalanan ya da çırpınan bir kelebek gibi sersemleştiği kanıtlanmıştır.Ayrıca project monarch ile oluşan değişimin-başkalaşımın sembolik bir anlatımı vardır: tırtıldan kozaya (uyuşukluk-durgunluk hali), kozadan kelebeğe (yeni kişilik) dönüşüm.


Monarch Project teması.Lady GaGa'nın Sembolik doğuşu.
Şeytan Olarak Lady GaGa
Lady GaGa'yı doğurduk bakalım ortaya nasıl bir şey çıktı.Boynuzları, çıkıntıları olan şeytansı bir canavar.Ama şarkıda bize ne demişti GaGa tanrı hata yapmaz (çelişkiye bak!).Born this way kapağını koymuyorum tekrar yukarıda var alttaki iki örnek dışında daha bir çok fotoğrafta lucifer sembolizminden yaralanmış Lady GaGa.Ayrıca şimdiki çıkıntılarını o kadar fazla yerde kullandı ki promosyon sürecinde nereye çıkarsa çıkıntıları üzerinde!

Bad Romance klibindeki ilginç sahne.Michael Pacher'ın tablosundaki şeytan tasvirine benzerliği ortada!.Bad romance klibinde güneşin tabutuna gelmesiyle uyanması biraz önce bahsettiğim Monarch Project temasının bir parçası olabilir.
Lady GaGa-Baphomet bunun dışınca Lady GaGa'nın vücudunun cansız manken bedeni olması onun kontrol edilmesinin bir sembolü, bir çok sanatçının kliplerinde, fotoğraflarında cansız mankenler görmek mümkün.Beyaz güvercinler mason simgelerinden biridir.Ayrıca Beyoncé'nin Sweet Dreams'inde de görmüştük.

Yoksa Lady GaGa, Stefani'ın Monarch Project Sonrası Ortaya Çıkmış Diğer Kişiliği mi?
Yaygın inanışımız Illuminati kuklalarının/ünlülerin ünlü olmak için onların arasına katıldığı bir bakıma kendilerini sattıkları yönündedir.Ya bu yanlış ise onlar önceden programlanmış, eğitilmiş olabilirler mi?

Lady GaGa'nın gerçek ismi ile çıkardığı mini albümü (ep).Stefani Lady GaGa'nın bir kelebek olmadan önceki tırtıl hali olabilir mi?
Stefani Lady GaGa'ya dönüştü diye her şey bitti mi hayır.Lady GaGa'da zihinlerimizde elinde tutmak için sürekli değişim içinde.

Lady GaGanın ikonikleşmesi.İlk kliplerinde şimdiye göre hiç de çılgın olmayan bir görüntüyle karşımızdaydı.Yavaş yavaş dozu arttırdı.Karanlıklaştı.Rihanna'nın klibinde gödüğümüz Princess of the Illuminati olayının neresinde acaba Lady GaGa Madonna'ya kraliçe demiş yakın bir röportajında.

Lady GaGa'nın Illuminati Rüyası

Aşağıda Lady GaGa'nın Rolling Stones dergisine vermiş olduğu röportajın en ilgi çekici kısmını çevirdim.Gerçekten bir rüya mı yoksa içinde bulunduğu bir ritüeli mi anlatmış orasını bilemem.Ama okuyalım yorumumuzu yaparız...(Çevirirken atladığım kısımlar ve eklediğim bir kaç şey oldu ama farklı bir anlama çekmedim, bana kalırsa hayalet demek yerine Şeytan demek daha doğru olurdu ama orijinalinde öyle geçmiyor.)

"Bazen şu tekrarlanan rüyayı görüyorum.Evimde bir hayalet var.Ve o beni bir odaya çekiyor, orada bacaklarından halatlarla bağlanmış sarı saçlı bir kız var.Ve o kız benim Grammysde ki ayakkabılarımı giymiş.Halatlar onu çekiyor.Sadece kızın sızlanışlarını izliyorum, hiç bir şey yapmıyorum ve hayalet bana "Eğer onun acı çekmesini istemiyorsan ve ailenin iyi olmasını istiyorsan bileklerini kesmelisin" diyor."
Rüyalar GaGa'nın aklını karıştırmış ve rüyanın ne anlatığını araştırmış.
"Rüyayı araştırdım ve hiç bir şey bulamadım.Anneme anlattığımda o "Bu bir Illuminati Ritüeli değil mi?" dedi.Ve ben "Aman tanrım!" gibiydim."
 Daha sonra iyi bir arkadaşı ve akıl hocası olan Deepak Chopra'ya rüyaları hakkında danıştığını belirtiyor.
"Şeytan beni almaya çalışıyor Deepak, ben iyi bir kızım."
 Rüyasını eksantirik sahne şovlarında kullandığını itiraf ediyor: "Hastalıklı rüyalara sahibim.Ama onları şovumda kullandım.Yaptığım bir çok iş fanların ve ayrıca benim için birer dua.( röportajda exorcism olarak geçiyor yani daha çok açarsam iblisleri dua ile yok etme diyebilirim.)


Lady GaGa'nın rüyasından esinlenerek yaptığını söylediği ritüelistik performanslarından biri.Masonik arkaplan dikkat çekici.Belirmek istediğim başka bir şey de prformansın Mtv Vma'de yapılmış olması daha önce de ritüelistik performanslara ev sahipliği yapmıştı.Madonna Christina ve Britney'in "epik" performansı gibi.


Pöportajda gayet açık olarak Illuminati Ritüeli deniyor.Beni şaşırtan nokta bunu annesinin söylemesi.Sizce annesinin bu kadar gizli olan bir ritüel hakkında nasıl fikri olabilir? 

"Monarch projesi isimli bir proje CIA’nın deklasifiye edilen kayıtlarında mevcuttur. Proje uzun dönemlidir. Hedef, süper-star (Marilyn Monroe, Madonna gibi) yapılacakların, ünlü artistlerin ve üst düzey yöneticilerinin bile çocukluktan itibaren eğitilip, kontrol edilip, devletin ve istihbarat örgütlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmelerini sağlamaktır."  (yazının tümünü okumak için buraya.)


Bunu koyup koymamakta kararsızdım çünkü kesin bir bilgi değil.Lady GaGa'nın büyüğü yer olduğu iddaa edilen The Pythian.Mısır sembolleriyle dolu masonik bir yer olduğu hemen anlaşılıyor.Ayrıca böyle Illuminati bilgisine sahip bir annenin burada yaşaması çok da garip gelmedi bana.Kaynak

Evet yine akıl karıştırıcı şeyler yazdım, belki sizin de aklınızda benim gibi bir sürü soru işareti oluşmuştur.Bir daha ki yazıya görüşmek üzere.
Sevgiler.

8 Şubat 2011 Salı

Yazılacaklar listesi.

Uzun zamandır bir sürü konu geliyor aklıma yazacak ama bir türlü başlayıp yazamıyorum.Bir başlasam devamı gelecek gerçi de.Ben de bir yapılacaklar listesi yazayım dedim sonra yavaş yavaş konulara girerim.


Öncelikle şok şok şok olan Rihanna'nın son klibi S&M'i inceleyeceğim.Benim için şok olan cinsellik kısmı değil ismi S&M olan şarkının klibinden ne beklersin ki!? Şok olan bu kadar açıkca söylesen şu söz: Rihanna Princess of the Illuminati.

Tam arkadan geçen yazıya dikkat edin.

Videoda hızlıca gösterilen bir sahne.
Peki bir sorun var Rihanna Prenses ise Kraliçe kim Madonna olduğu şüphesiz.Ayrıca Beyonce'nin takma isimlerinden biri Queen Bee.Masonluktaki dereceler gibi pop yıldızlar arasında da bir derece olmalı.Belki aralarında bu konuda çekişme bile yaşanıyor olabilr.Madonna'nın Britney ve Christina ile Like a Virgin'i söylediği o sahneyi hatırlayın.Bir ritüel olduğu açıka ortada. 

Ayrıca Aleister Crowley hakkında bir yazı hazırlmak istiyorum.Pop kültüründe ondan etkilenenlere değinmeyi planlıyorum.


Jay-z'nin sweatshirt'ünde ki yazı Aleister Crowleynin ünlü sözlerinden biri.
İçinden geleni yap.


Başka bir konu olarak yeni videolardan bir kaçı beni cezbetti.Willow Smith'in Whip My Hair videosunu incelemeli.Nicole Scherzinger bakalım Poison ile bilinçaltımızı nasıl zehirliyor? Lady GaGa'nın gelecek videosu Born This Way hakkında bir şeyler yazmak tabii ki gerekecektir.(Daha video çıkmadan incelemeyi planlamak ....)


Masonik checkerboard üzerinde zihinleri kontrol altına alınmış çocuklar.Willow'un videosundan.
  
Şimdilik bu kadar.Aslında bu kadar değil o kadar fazla konu var ki anlatılacak.Popüler kültürden fazlaca kormamak elde değil.Doz giderek ve katlanarak artıyor.Her gün yeni bir kukla-sanatçı (Sanatçı demek ne kadar doğru orası tartışılır.) ortaya çıkıyor.


Sevgiler.