. . . ............................................................................................................................................................................

14 Eylül 2010 Salı

Metropolis

Bu sahnede Maria kendini bir robota veriyor.Yani Zihinin kontrolünü oradaki bilim adamına veriyor.


Üstteki görüntüde görüldüğü gibi arkada bir pentegram var.Pentegram Kara büyünün ve Satanizmin sembollerinden biri.Buna göre Maria'nın karanlık tarafa geçtiğini düşünebiliriz.Bir bakıma alter ego gibi.Alter ego deyince benim aklıma Sasha Fierce geliyor.

Beyonce.


Sasha Fierce.
Sasha Fierce, Beyonce'nin diğer bilinçaltı kişiliği, alter egosu.Beyonce Sasha'nın sahnede ortaya çıkan diğer kişiliği olduğunu söylüyor.

Sasha Fierce, önündeki "motorumsu cisim" size neyi hatırlatıyor?

Baphomet! Ne olduğunu açıklamama gerk yok sanırım.Beyonce'nin fotoğrafına biraz daha dikkatli bakarsanız.Motorun içinde bir keçi kafası var.


Beyonce ve eşi Jay-z


 Beyonce canlı performans sırasında Maria rolünde.
 
Beyonce Sweet Dreams videosunda, robotik hareket yaparken, maria kıyafetiyle.


Bu video Rihanna'nın yaratılışını sembolik olarak anlatıyor.Yaratılış çok doğru bir kelime aslında çünkü o "sahipleri" tarafında en iyi şekilde programlandı.Rihannanın ilk dönemlerinden bugüne değişimini inceleyecek olursanız bunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Bu defa Maria rolünde Lady GaGa.
Lady GaGa elektroşok tedavisi görürken.

Lady GaGa'nın Litte Monsterslara monifestosu.


1 yorum:

  1. düşünen ve sorgulayabilen beyinler olmalı dünya üzerinde(bunlardan bir tanesi de sizsiniz)..paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil